Geinformeerd » Specials » Website promotie
Wees geïnformeerd met nuttige informatie.

Tips om online meer website- of artikellezers te krijgen!

Tips om online meer website- of artikellezers te krijgen! Heeft u een website of artikelen online staan, dan wil u dat het veel lezers trekt. Via verschillende wegen kunt u bezoekers aantrekken, zodat u aanvullende belangstelling krijgt. Het gaat daarbij voornamelijk om linken, zodat de zoekmachinerating verbetert en optimaal gebruik van social media. Door dat te doen kunt u een grote groep bereiken, zodat u extra aandacht, inkomsten of productverkoop kunt bewerkstelligen. Wat zijn de tips om online uw website te promoten?

Linken

Een belangrijk element om een site goed te promoten, is middels linken. Het heeft tot doel om de vindbaarheid te vergroten, zodat het een stijgende zoekmachinerating verkrijgt. Linken kan men tussen eigen artikels aanleggen, maar kan ook vanaf externe pagina’s worden aangebracht. Ook het werken met forums, blogjes kunnen ervoor zorgen dat uw site meer gewicht krijgt en dus een betere positie verkrijgt. Linken is dus noodzakelijk om werkelijk goede resultaten te verkrijgen. Wat zijn zoal de tips om via linken een betere zoekmachinerating te verkrijgen?

Social media gebruiken

Een andere en zeker ook belangrijke manier om meer aandacht voor uw website te krijgen, is door social media te gebruiken. Praktisch iedereen heeft wel een Facebook, Twitter, LinkedIn of Google+ account en via die weg kunt u handig extra aandacht krijgen. Indien men uw online geplaatste stuk of artikel nuttig of informatief vindt, dan is de kans reëel dat het wordt gedeeld. Oftewel een grote groep mensen kunt u bereiken, waardoor u mogelijk meer omzet of inkomsten kunt verkrijgen. Maak optimaal gebruik van social media om uw site te promoten. Uiteraard wilt u daarbij ook weten hoe vaak het is gedeeld, dat kunt u bijvoorbeeld handig controleren met Linktally.
Hoe vaak is mijn site gedeeld via sociale media?

Hoe vaak is mijn site gedeeld via sociale media?

Het hebben van een website betekent nog niet dat anderen het veel bezoeken en lezen. De opzet moet goed zijn, waarnaast het mensen ook moet aanspreken. Vindt men een site interessant genoeg, dan wordt…
Meer bezoekers, lezers trekken door online website promotie

Meer bezoekers, lezers trekken door online website promotie

Heb je een webpagina, site of artikel online staan, dan wil je uiteraard dat je volop bezoekers trekt. Daartoe is het enerzijds belangrijk om een goede zoekmachine-rating te verkrijgen en anderzijds o…
Gepubliceerd door Geinformeerd op 11-12-2014, laatst gewijzigd op 18-05-2017. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Schrijf mee!